Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned dvě krásky najednou oslňovaly o minulém víkendu floridské pláže. Na tamní Miami Beach se totiž vydaly známé ruské topmodelky Irina Shayk (26) a Anne Vyalitsyna (26) a přítomným mužům se pořádně zapalovala lýtka hlavně ve chvíli, kdy si obě zašly zaplavat do oceánu a předvedly své vysportované zadečky. Svůdná Irina dokonce v tangách...

Obě krásky patří mezi úspěšné modelky, které se pyšní například pózováním pro prestižní plavkové vydání magazínu Sports Illustrated. Kromě toho, že mají společnou rodnou zemi, je však spojuje ještě další věc. Obě randí se známými muži. Irina chodí od května 2010 s portugalským fotbalistou a vyhlášeným fešákem Cristianem Ronaldem (27) a Anne pro změnu ulovila zpěváka skupiny Maroon 5 Adama Levina (33). Milenci jsou spolu od začátku roku 2010.

Shayk je dlouhodobě tváří společnosti Intimissimi a minulý rok se objevila dokonce na obálce Sports Illustrated Swimsuit Issue. Kontrakty podepsala rovněž se značkami Guess, Lacoste, Armani Exchange a dalšími.

Vyalitsyna pracovala pro Chloé nebo se v současnosti objevuje na přehlídkách Victoria’s Secret. Její tvář zdobila obálky časopisů Vogue, Elle, Glamour a dalších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám