Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Hana Svobodová (35) zase jednou pořádně řádila. Na motorkářské akci, kam dorazila se svým přítelem Petrem Skopcem, přítomné pány oblažovala nejen svým úsměvem, ale hlavně svým outfitem. Oblékla se totiž do krátkých šatiček, ze kterých při neopatrném pohybu vykukovaly její bílé kalhotky.

Celou dobu se Hana skvěle bavila. Nejdřív si pokecala s Lucasem a pak si šla obhlédnout vystavenou mašinu, na které se nechala fotit. Nejdřív u silného stroje laškovně špulila zadeček a poté si vyzkoušela, jak se na motorce sedí. Jenže si nedala pozor, krátké šedé šatičky se jí vyhrnuly až do pasu a všichni přítomní si mohli prohlédnout, jaké si bývalá přítelkyně Leoše Mareše vzala spodní prádlo.

Na Superbike párty do znojemského klubu Chevignon dorazili kromě Hany, která byla čestným hostem, také DJ´s Uwa a Lucaso. Ti se zhostili role moderátorů soutěže o tzv. Umbrella girls, neboli kočky s deštníky, které budou na Velkých cenách doprovázet závodníky týmu Effenbert Liberty Racing.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám