Hlavní obsah
Článek

Je nejlepší kamarádkou nejmladší dolarové miliardářky Kylie Jenner, zároveň ale slaví úspěchy i ona sama. Řeč je o Anastasii 'Stassie' Karanikolaou (25), modelce a infuencerce, která má na sociální síti téměř jedenáct milionů fanoušků, kterým ráda ukazuje své tělo.

Fotografové ji teď zachytili na pláži Cabo San Lucas v Mexiku, kam si vyrazila se svou kamarádkou. Anastasia se předvedla v miniaturních zelených bikinách, které odhalily její postavu ve tvaru „přesýpacích hodin.“ Modelka se na pláži nejen oddávala slunečním paprskům, ale dokonce si i trochu zacvičila a pokoušela se udělat stojku.

Stassie a Kylie Jenner se znají od třinácti let, kdy se náhodou seznámily na akci v knihkupectví. Anastasii vychovaly hlavně teta a babička, protože její matka čelila závislostem a otec hodně pracoval, aby mohl jí a její sestře zařídit co nejlepší život. Nebojí se mluvit o své sociální úzkosti ani prodělaných plastických operacích. Prý si nechala zvětšit rty a prsa, v jejím nepřehlédnutelném pozadí ale implantáty nejsou.

Reklama

Další články

Načítám