Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Období slev je tady! Ne vždy se ale nákupy vyplatí a člověk si musí dobře promyslet, aby nekoupil zbytečnost. Přesto je Black Friday pro pořízení dárků ideální. Jak nakoupit výhodně? Třeba O2 má Black Friday dvojnásobný, ale jen do 30. listopadu!

Nakupovat vánoční dárky není žádná věda. Skutečné umění nastává, když je chcete pořídit výhodně! Možná letos více než kdy jindy řešíte právě otázku výdajů a snažíte se je udržet na uzdě.

Do této situace přichází černý pátek – tedy Black Friday, který s sebou nese příslib slev. Ne vždy ale stojí zvýhodněné akce skutečně za to. Někdy se může tato slevová mánie naopak pěkně prodražit.

Dávejte si pozor na slovíčko „ale“

Některé nabídky totiž můžou obsahovat nějaké to „ale“. V období Black Friday, se můžete setkat třeba se slevou padesát procent. Ale pouze na vybrané zboží. Ale až na druhý zakoupený produkt. Ale, ale, ale…

A to se pak nákupy prostě nevyplatí. Je proto důležité si vždy pořádně přečíst podmínky akce a rozmyslet si, jestli danou věc skutečně potřebujete. Nebo ji chcete jen proto, že má na sobě červenou nálepku se znakem procenta.

Symbol procenta má v sobě háček

A u procent ještě chvilku zůstaneme, protože to je další háček, na který se můžete jednoduše nachytat. Jak to? Protože i když sleva může být třeba 30 procent, výsledné zlevnění nemusí být tak vysoké.

Lepší je proto nekoukat na procenta, ale zaměřit se na konkrétní slevovou částku. Například operátor O2 připravil jednoduchou a skutečně lákavou Black Friday nabídku. A to bez háčku!

Foto: O2
Slevu můžou zákazníci O2 uplatnit na prémiová sluchátka O2 pods+

Ověřeno: O2 připravilo speciální nabídku, která stojí za to

Od začátku listopadu nabízí operátor O2 novým i stávajícím zákazníkům slevovou tisícikorunu. V období Black Friday ale operátor tuhle slevu násobí. Namísto jedné slevové tisícikoruny, kterou zákazník má za každou službu u operátora, má slevové tisícikoruny dvě.

Díky tomu může pořídit dva dárky a každý se slevou tisíc korun. Nejen, že je nabídka jasná a výhodná, ale elektronika jako dárek udělá radost zkrátka všem.

Díky speciální nabídce Black Friday od O2 nemusí nakupující přemýšlet, jestli má prémiová sluchátka O2 pods+ koupit kamarádovi, nebo svému dítěti. Skvělá O2 pods+ můžou po uplatnění slevy koupit za skvělých 499 korun oběma. Odpadá i dilema, jestli se slevou kopit telefon, nebo sluchátka.

Foto: O2
O2 pods+ mají funkci inteligentního potlačení hluku a mluví na posluchače česky

Sleva neplatí pouze na O2 pods+, operátor O2 má i bohatou nabídku našlapaných telefonů. Sleva tisíc korun platí třeba i na oblíbený iPhone 14, Samsung Galaxy A33, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, vivo X80 lite nebo HONOR Magic 4 Lite.

Nečekejte ale příliš dlouho! Speciální Black Friday nabídka platí pouze do 30. listopadu. Ideální vánoční dárek všichni najdou v O2 Prodejnách nebo na e-shopu. Více informací o nabídce se dozvíte na webu o2.cz.

Další články

Načítám