Hlavní obsah
Článek

Tomáš Klus (37) má za sebou nepěkný zážitek s domácím mazlíčkem. Společně s manželkou a svými třemi dětmi se doma několik týdnů starali o kuře, které podle něj zavrhla matka. Teď se ale s fanoušky na sociální síti podělil o smutnou zprávu. Kuře se bohužel stalo obětí kočky.

Kuře Oreo si podle zpěváka před sedmi týdny adoptovaly jeho děti, než stihl přijít domů. Vlastní matka ho odmítla, a tak děti uznaly za vhodné se o drobečka postarat. Od té doby bylo kuře opečovávaným domácím mazlíčkem.

Teď ale Tomáš Klus se zármutkem popsal smutný konec malého tvorečka. „Kamarády drobné do nového výběhu opatřiti zvládnete, následně umístiti stihnete. Pak další den a noc. A z šikovnosti domestikanta se těšíte. A pak. Přijde kočka. Oreo bylo borec. Všechno dalo, zavržení matkou i hodně fyzickou lásku vší naší i návštěvní drobotiny. Odešlo doufám rychle, leč bolest roní se i mými dospělými víčky; na to bych byl s to sušit ono slané jezero v útrobách dětského pokoje,“ uvedl na Instagramu.

Jak je vidět, život se zvířaty přináší radosti i bolesti. Není to totiž poprvé, co se něco podobného stalo. Už v minulosti se písničkář, který nedávno začal hrát i v seriálu ZOO, podělil o smutný zážitek, kdy na zahradě liška zabila slepice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám