Hlavní obsah
Článek

Popový idol miliónů dívek po celém světě Justin Bieber (30) se rozhodl mezi dospělé vkročit se vší pompézností. Ke svým 18. narozeninám, které oslavil 1. března, si kanadský zpěvák pořídil hned dva pořádně hodnotné dárky. Před necelým měsícem si pořídil nový dům v přepočtu za 185 miliónů korun v oblasti Lake Hollywood v Kalifornii. A nyní bude Bieber majitelem i dalšího luxusního losangeleského sídla.

Justin se nejspíš rozhodl, že své peníze uloží do nemovitostí s více než dobrou adresou, které na ceně obvykle ztrácejí jen minimálně. Kromě domu poblíž jezera v Lake Hollywood Bieber obrážel ještě další rozlehlá sídla, která byla v Los Angeles na prodej. Nedávno se byl podívat i na dům, který prodává Ashton Kutcher za 180 miliónů korun, ale pro jeho koupi se nakonec nerozhodl.

Zvítězil u něj totiž levnější rozsáhlý dům s velkým bazénem, zahradou, domem pro hosty a prostornou garáží v oblasti Calabasas. Za ten zpěvák zaplatil 111 miliónů. Právě zde bydlí spousta celebrit, mezi nimi například Britney Spears, sestry Kardashianovy nebo několik členů rodiny Michaela Jacksona.

Reklama

Další články

Načítám