Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marcus Tran (38) přijel navštívit svou snoubenku Martinu Gavriely (45) do Dominikánské republiky a hned po příletu se nestačil divit. Frontman kapely Embassy se ani nestihl vzpamatovat z časového posunu a už ho čekaly pracovní povinnosti.

„Marcus se stal součástí týmu. Jelikož je tu potřeba každá volná ruka, tak jsme vděčni za každou pomoc," prozradila Martina ve video rozhovoru, který s přítelem natočila exkluzivně pro Super.cz.

„Každý má pocit, že se tu všichni válí na pláži, ale jeli jsme sem především pracovat. Spíš bych to přirovnala k maratonu. Plno lidí tu jede bez volna už víc jak měsíc a půl. Alespoň to ale rychle utíká," říká moderátorka Hotelu Paradise.

Za pár dní přijedou do exotiky také Martininy děti Antonio a Jessica. Marcus vtipkoval, že i tyto nezletilce Martina zapojí do pracovního procesu.

„Já zastávám práci v produkci a děti určitě taky zaměstnáme. Antonio začne umývat golfové vozíky a Jessica bude roznášet jídlo v restauraci," vtipkuje budoucí nevlastní taťka.

Martina to tak krutě nevidí. „Děti by měly přiletět každým dnem. Z pracovního rozpisu musím zjistit, které dny budu mít aspoň trošku volno, abych se jim mohla věnovat. Chceme určitě navštívit místní zoologickou zahradu. Je tady spousta vyžití pro děti, tak věřím, že se jim tady bude líbit," říká Gavriely.

Reklama

Další články

Načítám