Hlavní obsah
Článek

Kapela Mig 21 v čele s Jiřím Macháčkem (56) má za sebou tradiční pražské koncerty v Lucerně a tentokrát Super.cz prozradili, jaké mají pocity před koncertem, kdy se hádají a jestli už jim nějaká píseň neleze krkem. Jak říká Jirka Macháček, ani po letech je nervozita před koncerty neopouští, a je to dobře! "Já myslím, že taková ta správná tréma a chvění je namístě vždycky. Minimálně je to dobrá zpráva, že to není člověku jedno," prozradil.

Svoje vztahy v kapele pánové popisují jako manželství, kde nechybí hádky, ale ani pochopení. "Jsme taková druhá rodina. Každý máme tu svoji někde doma, a pak se sejdeme spolu v dodávce," popisuje frontman kapely.

Jiří Macháček rovněž přiznává, že za sebou mají i období hádek jako v italské domácnosti. "To samozřejmě už máme za sebou, z toho už jsme vyrostli. Museli jsme si hranice vztahu vykolíkovat," prozradil. "Je to poklidné manželství. Stabilní. Prověřené časem," dodává bubeník Jan Hladík (45).

Po 25 letech, které mimochodem oslaví příští rok v dubnu ve Foru Karlín, jim žádná písnička kupodivu neleze na nervy. "Ne. U té hudby to můžete hrát do konce života a furt se tam něco hledá, furt tam něco může být jinak. Z filmové role vyrostete, ale ta písnička zůstane vždy stejná," svěřil Macháček.

Jak to mají pánové s kalhotkami, které jim dámy vždy házely na pódium? A co ještě dostávají od fanoušků? To se dozvíte v našem rozhovoru.

Související témata:
Forum Karlín

Reklama

Další články

Načítám