Hlavní obsah
Článek

Už týden si modelka Vlaďka Erbová (42) užívá roli dvojnásobné mámy. Minulé pondělí svému partnerovi Tomáši Řepkovi porodila syna Markuse. Teď poprvé prozradila, proč nerodila přirozenou cestou a jaké to bylo, když syna poprvé uviděla.

„První dojmy jsem neměla kvůli narkóze, což jsem obrečela, protože mě to strašně mrzelo,“ řekla Vlaďka týdeníku Story. „Spontánní porod jsem zažila s Viktorinkou, a tak jsem ho preferovala i teď. Ale na základě nepříznivého nálezu znělo rozhodnutí lékařů císařský řez,“ vysvětlila.

Malý Markus je prý celý tatínek. „Když jsem se pak rozkoukala, tak při prvním setkání se synem jsem viděla velkou část Tomáše,“ prozradila Vlaďka, která uvedla na pravou míru přítomnost svého partnera u porodu. „Malý se narodil v 7:49 ráno a Tomáš se mnou byl od půlnoci až do okamžiku, kdy jsem dostala anestezii, a byl mojí velkou oporou. Jediných pět minut, kdy nepobýval ve stejné místnosti, byl okamžik, kdy mi prováděli řez do břicha. U takových věcí nechce určitě asistovat nikdo. Jinak se mnou ale strávil v nemocnici čtyřicet osm hodin,“ řekla šťastná Vlaďka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám