Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Kate (42) byla okouzlující na nedávném královském banketu, který poprvé hostil král Karel III. Právem si vysloužila přezdívku klenot britské královské rodiny, neboť opravdu působila skvostně.

Kromě diadému po princezně Dianě a perlových doplňcích vynesla ještě jeden šperk, který upoutal pozornost. Jde o brož Bentley & Skinner v hodnotě přes 412 tisíc korun, kterou na sobě měla už před několika týdny.

Diamantovou brož ve stylu art deco obdržela pravděpodobně darem ke svým 40. narozeninám a zdobila ji poprvé při oslavách Dne válečných veteránů začátkem měsíce.

Výrobek obdélníkového tvaru obsahuje středový kulatý diamant s briliantovým brusem o odhadované hmotnosti 0,35 karátu, uvádí prodejci. Diamanty jsou zasazeny v platině a její vznik sahá až do roku 1920.

Vzhledem k tomu, že brož stáhli z prodeje po princezniných 40. narozeninách, shodují se odborníci, že ji dostala darem. Není však jasné od koho. Jelikož ji ale vynesla dvakrát v jednom měsíci, nejspíš si ji oblíbila pro významné královské akce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám