Hlavní obsah
Článek

Když jsme se potkali na předávání cen Český slavík, měla tak over size model, že nebylo poznat, jestli opravdu přibrala díky léčení anorexie čtyři nebo víc kilo, jak nám tvrdila. Herečku Moniku Timkovou (33) jsme po krátké době potkali znovu na otevření salonu krásy, kam už oblékla obepnutější model. Pořád je hodně štíhlá.

"Snad už to půjde lépe posoudit. Ty čtyři kila, možná už i víc, protože jsem se dlouho nevážila, jsem opravdu přibrala. Cítím to na oblečení a víc to neřeším," řekla Super.cz Monika, která už začala pomalu tvořit nový šatník. "Je to radost, i když dost stojí. Všichni si toho všímají, že je to mnohem lepší. A já, když zpětně koukám na nějaké fotky, tak se chytám za hlavu a říkám si, jak je možné, že jsem to neviděla," vzpomíná na nejhorší období s anorexií Monika.

Ta měla velké štěstí, že porucha výživy se neodrazila i jinde než na váze. "Musím zaklepat, že třeba vlasy mám v pořádku, nezačaly mi vypadávat, tedy kromě doby po prodělaném covidu, a neměla jsem problém ani co se se týče ženských záležitostí," svěřila, že jí kvůli nízké váze nevynechávala menstruace, což se často stává. "Máme v rodině asi tuhý kořínek," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám