Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) v poslední době neustále dávala najevo své štěstí. Poté, co si vzala Bena Afflecka, se zdálo, že jí nic nechybí. Teď se však v jejím životě nejspíš stalo něco zásadního. Bez varování totiž vymazala všechny fotky z Instagramu, kde ji sleduje více než 227 milionů lidí.

Účet si zpěvačka založila v roce 2013 a pravidelně na něm fanoušky informovala o novinkách ze svého života. Jedním z posledních příspěvků bylo i krátké video, na kterém se tulila ke svému manželovi Benu Affleckovi (51). Teď je ale všechno jinak.

Z Instagramu nezmizely jen všechny její příspěvky, ale dokonce i profilová fotografie. Celý svět tak začal spekulovat o tom, co tak náhlou změnu mohlo zapříčinit.

Zpěvačka samozřejmě není jediná, kdo se uchýlil k takovému kroku. Za ním bývá většinou velká životní změna nebo oznámení, které celebrita vzápětí vydá.

JLo tímto krokem ale každopádně ke své osobě i účtu na sociální síti přilákala velkou pozornost a čísla sledujících neustále stoupají. Tak se necháme překvapit, co velkého oblíbená zpěvačka předvede.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám