Hlavní obsah
Článek

S další sezónou oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě nebude nouze o nové tváře. Vedle hvězdy komedie S tebou mě baví svět Zdeny Studenkové (69) se diváci mohou těšit na další známou blondýnku.

Tou bude herečka Kateřina Brožová (56), která se na obrazovce objeví v roli Ivety, ženy, s níž se osud ani trochu nemazlí, a přesto to nevzdává.

„Iveta je zralá a zkušená žena, která před lety prožila veliké trauma. Díky tomu, že to zvládla, je teď nesmírně silná a jen tak se s něčím nepáře. Musí žít dál a žije zcela po svém. A sama. Je to trochu podivínka, ale věřím, že bude divákům sympatická, protože je přímá a zemitá. Nejistoty řeší terapiemi a občas i alkoholem. Ale dokáže žít dál, a ještě při tom pomáhat druhým, když je třeba," prozradila herečka, pro kterou je nová pracovní příležitost také výzva.

„Má food truck, ve kterém zároveň bydlí. Herecky je pro mě Iveta, žena s dramatickým osudem, skvělou příležitostí, podobnou postavu jsem dosud nehrála,” uvedla Brožová.

Ordinace v růžové zahradě 2 je pro ni po delší době velkou seriálovou příležitostí. „Na natáčení je mi moc hezky, potkala jsem tu hodně kolegů a kamarádů. Všechno funguje dokonale, je tady skvělá atmosféra kombinovaná s vysoce profesionálním přístupem,” pochvaluje si Kateřina.

V minulosti se objevila v seriálovém hitu Pojišťovna štěstí nebo v Modrém kódu.

Reklama

Další články

Načítám