Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nízké venkovní teploty přímo vybízejí otužilce k ponorům do řek i rybníků. Že pro ně otužování nebylo jen chvilkovou záležitostí, která zrovna frčela, dokázala nedávno moderátorka Eva Decastelo (45), jež v ledových ponorech stále pokračuje. A otužování nadále holduje i moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková (39).

„Prý jestli se stále otužuji, když to sem nedávám. Otužuji! A už dávám! Voda je na štiplavé teplotě a má to grády,“ pochlubila se moderátorka koupačkou na Lipně. V okolí už se přitom třpytil první sníh. Křížková si tak připravuje imunitu na nadcházející zimu.

Moderátorka a někdejší vítězka Miss si nedávno připomněla také okamžik, kdy ji její muž, jachtař David Křížek požádal o ruku. Už patnácté výročí zásnub ale musela oslavit bez svého muže, který je stále ve vězení, kde si odpykává trest za zpronevěru. Soud letos sportovci zvýšil trest ze tří a půl roku vězení na pět let.

„Odvolací soud v červnu zrušil peněžitý trest, snížil zákaz činnosti na šest let a navýšil nepodmíněný trest na 5 let. Krutá rána. Ani den navíc strávený ve vězení z Davida lepšího člověka neudělá, naopak,“ řekla tehdy Lucie Křížková. Jachtař doplatil na svou naivitu, čin sice spáchal, ale nijak se na něm neobohatil a doplatil na svou důvěru k lidem, kteří ho k trestné činnosti zneužili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám