Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Se stoupající rtutí teploměru rapidně stoupá také množství prodaných slevových nabídek na cestování, víkendové pobyty a samozřejmě slevy na dobré jídlo. Oblíbeným portálem pro porovnání slevových nabídek je srovnávač SlevyDnes.cz, který sdružuje přes 300 slevových serverů a nabízí přes 3000 slev setříděných podle měst a kategorií. A které slevy jdou momentálně na dračku?

Čtyřdenní pobyt ve Vysokých Tatrách, skvělé reference!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za poloviční cenu nyní můžete zažít čtyři dny s polopenzí v nádherné přírodě Vysokých Tater v hotelu Kriváň. V ceně je zahrnut vstup do bazénu, sauny, posilovny i masáže. Dále získáváte 15% slevu do nedalekého aquaparku v Popradu a další bonusy. Vouchery lze kumulovat a dovolenou si tak dle libosti prodlužovat.

Nejprodávanější novinka roku, revoluční nanopodložka na mobil, brýle, GPS. Chytne a nepustí za neuvěřitelných 30 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fantastickou slevu 78 % má vpravdě revoluční výrobek. Nanopodložka vyrobená z nanomateriálu se speciálním povrchem umožňuje odložit jakýkoli předmět, který se přichytí a „odlepit“ lze pouze s vynaložením mírného úsilí. Při zašpinění lze opláchnout teplou vodou a podložka opět lepí jako nová. Ideální doplněk do auta i k ostřejší jízdě, do kanceláře či domácnosti. Lehké předměty udrží i vzhůru nohama!

Lahodná zmrzlina s malinami a espressem u Karlova mostu jen za 39 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neskutečnou slevu 75% na občerstvení nabízí luxusní restaurace. Občerstvěte se výbornou vanilkovou zmrzlinou s horkými malinami při procházce historickým centrem jarní slunné Prahy a na závěr si dejte skvělé italské espresso. V útulném prostředí kavárny a vysokou kvalitou služeb, přesto však nízkými cenami, se jistě rádi zastavíte.

Víkend snů na 5* zámeckém hotelu za poloviční cenu pro 2 osoby!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za skvělých 1990 Kč si můžete užít pohádkový pobyt v hotelu S*E*N* v Senohrabech. V ceně je welcome drink, jedna noc pro 2 s pozdním check-outem do 16 hodin, snídaně formou švédských stolů, staročeská tříchodová večeře, hotelový bazén, whirlpool, fitness centrum, squash, kulečník, stolní tenis, sauna, solárium a mnoho dalšího. Samozřejmostí jsou překrásně vybavené pokoje s rychlým wi-fi připojením. Nedaleko hotelu lze vyrazit do spousty nádherných míst, namátkou zámek Hluboká, Orlík, Český Krumlov, Kutná hora, Tábor. Vouchery lze samozřejmě kumulovat, děti do 5 let mají pobyt zdarma, nad 5 let za poloviční cenu.

Zažijte gurmánský požitek nejvyšší úrovně pro dva se slevou 67%, přes 1000 nadšených kupujících!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Argentinské rumpsteaky z lávového grilu, texaské toasty, láhev výborného vína a další pochutiny za pouhých 499 Kč v legendárním podniku Crazy Cow v centru Prahy. Užijte si gurmánské hody, které se jen tak nevidí. Nejkvalitnější suroviny, profesionální servis, lahodné víno na závěr, ideální způsob, jak přivítat přicházející jaro!

Další články

Načítám