Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátorka Štěpánka Duchková (51) má, jak se lidově říká, nervy v kýblu. Většinou jí z tváře sice nemizí pověstný úsměv, její synové - dvojčata ho ale Štěpánce odčarovali. „Provedli takovou věc, že jsem je chtěla přetrhnout. Připravili mě o cennosti za desetitisíce,“ postěžovala si Super.cz Duchková.

„Kluci jsou hodně neposední, to vím už od jejich narození. Ale tentokrát to opravdu přehnali. Vyhodili mi do koše starožitný smetáček a lopatku z porcelánu. Aby toho nebylo málo, než jsme to s manželem zjistili a šli prohledávat popelnice, už byly vyvezené,“ zuří i pár dnů po průšvihu dvojčátek bývalá hvězda televize Prima.

„Škoda je několik desítek tisíc korun. Mého manžela málem odvezli s infarktem, když jsme to zjistili. A kloučci nám ještě udělali dokonalou rekonstrukci své rošťárny a tak nevinně se u toho tvářili,“ zlobí se Štěpánka.

Ta se ale rozhodla, že si do nápravného zařízení sednout nepůjde, a synátory potrestala jinak než hrdelně. Pomstí se jim. „Až budou velcí, odpracují si to,“ zdůraznila Štěpánka, která s Martinem Zachem moderovala páteční Večer pro dobrou věc v Jaroměři. Během charitativní akce pořadatele Davida Novotného se vybralo 85 tisíc. Ty si rozdělí Martin Zach, který potřebuje každou korunu na léčbu, tamní základní speciální škola a stacionář Nona v Novém Městě nad Metují.

Kromě Duchkové na akci vystoupili například i Věra Martinová, Zora Jandová nebo herec a režisér Tomáš Magnusek, jehož film Školní výlet nedávno slavil úspěch v kinech. „Nyní točíme Bastardy 3 a na léto chystám film Jedlíci. Je toho ale mnohem víc,“ uvedl filmař a herec, kterého známe i z reklam na jednu nejmenovanou banku.

Reklama

Další články

Načítám