Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Určitě nejzářivěji vypadala na premiéře série Král Šumavy, kterou od pátku uvede Voyo, herečka Gabriela Heclová. Ta ztvárňuje manželku nejslavnějšího převaděče přes hranice. K zářivému vzhledu přispěl nejen její outfit, kdy zvolila zlatou blyštivou róbu, ale také změna barvy vlasů. Z brunetky se stala blondýnou.

"Dlouho jsem přemýšlela, co na sebe, měla jsem tři varianty, ale zvolila jsem tyhle šaty od Debbie Brown, protože dneska musím zářit," usmívala se Gábina, která měla velmi úspěšný kanál na YouTube a na Instagramu má téměř čtvrt milionu sledujících. Na lajcích jí prý už tolik nezáleží, ale pořád je to podle ní výhoda být víc vidět.

Probrali jsme také změnu barvy jejích vlasů. "Bylo to moje dlouhodobé přání. Kvůli Králi Šumavy mě ostříhali a trošku odbarvili, tak jsem si po skončení natáčení řekla, že už to odbarvím pořádně," vysvětlila.

Král Šumavy je její první velká role po letech, vidět jsme ji mohli v seriálech Svatby v Benátkách nebo Vzteklina. Pak si dala pauzu a začala studovat na FAMU produkci. "Režisér David Ondříček mi vrátil herecké sebevědomí, které mi pochroumali na konzervatoři. Čekají mě další projekty, pro Voyo máme roztočené Extraktory a uvidíme, co bude pak," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám