Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Vančura, herec a životní partner Jana Ciny, nedávno ohromil televizní diváky v seriálu Pozadí událostí, kde hrál nesympatického asistenta rektorky akademie. K úsměvu na tváří Petrovi přispívá nejen fakt, že se svým partnerem jsou oba často obsazovanými herci, ale i to, že advent klepe na dveře. Vánoce totiž miluje, ovšem jeden z jejich symbolů nemusí.

Nevím, čím to je, ale nemám moc dobrý vztah k dárkům. Nesnáším pocit, že je to jakási povinnost. Jsem asi člověk, který svou náklonost někomu dává najevo jinak než materiálně, a sám po dárcích nijak netoužím. Samozřejmě, není to černobílé – když mám někoho rád a něco mi padne do oka, že by se mu to mohlo líbit, tak jsem nadšenej, že ho mohu překvapit. Ale shánět a dostávat nepotřebné věci jenom proto, že si to žádá nějaké datum, se mi líbí čím dál méně,“ svěřil se herec Super.cz. Možná i právě proto patří se svým milovaným Honzou k nejstabilnějším párům v českém showbyznysu. Lásku tak Petr dokazuje neustále.

Sympatického herce uvidíme v nové pohádce s názvem Největší dar, která vstupuje do kin 1. prosince. A dokáže si Petr přece jenom vybavit, který dárek mu v životě udělal největší radost? „Když mi bylo pět let, tak jsme já, mamka a moje babička, slavili Vánoce u našich příbuzných v Anglii. Za rodinou mé tety přijela i rodina mého strejdy, žijícího v Kalifornii, takže nás tam bylo jak McCallisterů ze Sám Doma. A protože jsem ročník 84 a protože jsme byli v Anglii od začátku listopadu, tak jsme se vraceli do svobodné země. To byl teprve asi ten nejlepší dárek!“ dodal herec během rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám