Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Ben Cristovao (36) je idolem mnoha fanynek. Některé z nich jsou ale natolik náruživé, že chtějí svého miláčka poznat hodně zblízka. Jedna z nic se na zpěváka sápala přímo během koncertu a bez ostychu se vrhla na jeho intimní partie! Pro Bena to ale nebylo vůbec nic příjemného, protože se jednalo o značně bolestivý zážitek.

„Měli jsme koncert a já si sundal tričko, jakože budu trošku víc sexy. Jedna holka mě chtěla chytnout tam dole, tak jsem zařval a ona ho pustila,“ řekl v podcastu Kontrast Entertainment Cristovao.

Dívka to ale nevzdala. Naopak! „Ona mě pak chytla ještě za koule a měla to dobře chycený, táhla je k sobě a já jsem fakt umíral bolestí,“ nechal se slyšet Cristovao.

Svlékání trička zkrátka fanynku přivedlo doslova do rauše a vůbec si neuvědomovala, že takovým počínáním Benovi slast rozhodně nedělá. Pohled na jeho sexy svalnaté tělo jí ale zkrátka zamotal hlavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám