Hlavní obsah
Článek

Slavný televizní moderátor Jay Leno (72) se na veřejnosti ukázal po deseti dnech, které strávil v nemocnici s popáleninami na obličeji, hrudníku a rukou. A i když lékaři věří v jeho plné uzdravení, zranění jsou stále velmi patrná.

K incidentu došlo 12. listopadu, kdy moderátor v garáži opravoval jednoho ze svých veteránů. V té chvíli došlo k explozi a Jay Leno utrpěl vážná zranění. Byl převezen do popáleninového centra Petera Grossmana ve West Hills, kde podstoupil dvě operace.

„Utrpěl jsem vážné popáleniny při požáru benzinu. Jsem v pohodě. Potřebuji týden nebo dva, abych se znovu postavil na nohy,“ nechal se tehdy slyšet moderátor. Teď už se opravdu cítí lépe a dokonce je schopen o události vtipkovat. Když mu na setkání s veřejností jeden z přítomných novinářů řekl, že by měl jít domů a odpočívat, odpověděl s humorem sobě vlastním: „Ano, potřebuji si něco ugrilovat.“

Lékařům se sice podařilo značně vyléčit popáleniny na obličeji, moderátorovy ruce ovšem prozrazují, že k uzdravení povede ještě dlouhá cesta. On sám se ale těší, že už tuto sobotu vystoupí se svou stand-up show v kalifornském klubu. A brzy se nejspíš vrátí i k televiznímu pořadu s názvem Jay Leno's Garage, kde jezdí se slavnými lidmi právě ve vzácných veteránech.

Reklama

Další články

Načítám