Hlavní obsah
Článek

Hvězda britských reality show Vicky Pattison (35) obyčejně vystupuje perfektně upravená a sdílí bezchybné snímky s dokonalým make-upem a retuší. Občas ale ráda udělá výjimku, aby sledujícím připomněla, že na sociálních sítích nic není, jak se zdá.

Třeba jako v úterý, kdy se podělila o selfie, na nichž nechala vyniknout celulitidu, faldíky na břiše, podbradek nebo nenalíčenou tvář s pupínky.

„Když v rychlosti brouzdáte Instagramem, můžete nabýt dojmu, že má každý dokonalou figuru, všichni se umí skvěle vyfotit, každý má hladkou pleť a vede harmonický život,“ rozepsala se.

„Ráda bych na svém profilu ukázala obě strany mince, ale uvědomuji si, že v poslední době sdílím až příliš perfektních fotek a spoluprací, takže tady je moje realita. Realita, za kterou nejen že se nestydím, ale na kterou jsem pyšná,“ vzkázala.

„Je mi 35. Mám vrásky, celulitidu, problémy s pletí, faldy na břiše, absolutně žádné rty v porovnání se všemi tady a dvojitou bradu. Mám dobré úhly a špatné. Dobré dny a zlé. Ale nic z toho neznamená, že bych se měla mít míň ráda,“ dodala s tím, aby lidé nelpěli na fotkách ze sociálních sítí.

Závěrem příspěvku doplnila, že za každým dokonalým snímkem je určitě milion nepovedených, a skutečná krása rozhodně nespočívá v dokonalosti.

Podobný post z letní dovolené v Chorvatsku sdílela Vicky už v srpnu. I tehdy se podělila pro srovnání o dokonalou fotografii v bikinách versus bez filtru.

Pattison, která je vnímána jako sexbomba, je propagátorkou pozitivního vnímání ženského těla a snaží se ženy povzbudit k tomu, aby se měly rády takové, jaké jsou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám