Hlavní obsah
Článek

Monika Absolonová (47) snad nikdy nezářila tak jako nyní. Zpěvačka si užívá divadelní ocenění, po němž už roky toužila, a teď se konečně stala jeho držitelkou. "Nečekala jsem, že tentokrát Thálii opravdu dostanu a říkala jsem si, že všechny ty hodiny líčení a česání jsou vlastně zbytečné," svěřila Super.cz Monika, jíž to neskutečně slušelo ve zlatavé róbě od návrhářky Ivany Mentlové.

Na předávání cen do Národního divadla ji vystrojil její nový stylista Flip Vaněk a je nutné říct, že od doby, kdy vzal její šatník do svých rukou, to zpěvačce sekne jako nikdy předtím. "Ještě jsme váhali, jestli si mám vzít na krk nějaký šperk, ale nakonec jsme nechtěli tříštit dojem z šatů," vysvětlila Monika.

To by ovšem nebyl její přítel Vráťa Janda, aby jí právě náhrdelník nevěnoval. "Dostala jsem ho od Vráti za tuhle cenu. Teď vám ho neukážu, ale určitě mne s ním někdy uvidíte. Ale skoro se na něj zlobím, měl by víc šetřit," svěřila zpěvačka.

Tu do Národního divadla a poté na afterpárty doprovázela téměř celá rodina. "To jsme my, Homolkovi," smála se, když představovala maminku s jejím přítelem, bratra Marka a babičku s dědečkem, jejichž přítomnosti si vážila nejvíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám