Hlavní obsah
Článek

Pořádně napjaté vztahy aktuálně panují mezi známými českými pěvkyněmi. Pohár trpělivosti přetekl Andree Kalivodové (46), která okomentovala chování své kolegyně Dagmar Peckové. Ta je známá tím, že na nikom ze svých kolegů nenechá nit suchou. V minulosti se pustila do Lucie Bílé či Dana Hůlky. Její nedávné vyjádření směrem k dalším kolegům vyústilo v pořádnou přestřelku.

Pěvkyně Dagmar Pecková se totiž pustila do svých kolegů z pěvecké branže. Posměšně měla komentovat nové album seskupení 4 Tenoři. To nenechalo chladnou Andreu Kalivodovou. „Milí kamarádi! Tak takhle prosím Vás ne! I když v životě dokážete uspět svojí prací, talentem a vůlí…jako tato paní. Nikdy prosím své kolegy a jejich práci veřejně nedehonestujte,“ napsala na sociální síti Kalivodová, jejíž status brzy okomentoval i Dan Hůlka, kterého v minulosti Dagmar Pecková také nešetřila. „Andreo, kašlete na to. Je to jen nešťastná závist stárnoucí zpěvačky, takže je to spíš k politování,“ nechal se slyšet zpěvák.

Odezva Dagmar Peckové na sebe nenechala dlouho čekat. „Když si někdo v bulváru musí nutně dokazovat, že něco umí, je to prostě chudák! Nic víc, nic míň. A to, že se na tom sveze zrovna Kalivodová, kterou úplně normálně vyrazili z Národního divadla, to asi zapomněla podotknout, protože to by se teď bulváru moc nehodilo do krámu, a to samý Hůlka. Ať si jdou do světa dokazovat, co umí. Kdo jim v tom brání? Já snad?“ napsala na sociální síti operní pěvkyně. Pod zprávou se strhla ostrá přestřelka názorů. „Velmi se mě dotklo, jak se k nám všem (ke kolegům) tato paní chová. S despektem, s dehonestací, hanlivé a velmi trapné,“ svěřila se Super.cz Andrea Kalivodová.

A tím přestřelka neskončila. “Milá paní Pecková, v Národním divadle po Novém roce budu zpívat 19. března, 21. dubna a 28. dubna. V budově Státní opery. Přijďte, bude to hezké. Moje projekty v Národním divadle na příští sezónu zatím uveřejňovat nebudu. Není to vhodné,“ upozornila kolegyni a připojila varování.

„Vaše další lživé a dehonestující výroky již zde komentovat nebudu. Vidím, že věci jsou vážné a vy se nerozpakujete lhát o čemkoli. To již je na žalobu a věci předám svým právníkům,” vzkázala.

Toho se ale Pecková nezalekla. “Tak aspoň teď všichni vědí, kdo jste. Popsáno jinde, rozvázání pracovního poměru s novou sezónou. A klidně to žalujte. Máte smůlu. Peču si tak vánoční linecké a představuji si, jak probíhá soud s nesólistkou Národního divadla, která slavnému soudu ve Freiburgu vysvětluje, že s Paroubkem nic neměla a zpívat umí," pustila se nevybíravě do Kalivodové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám