Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Hlasu dochází k dost zvláštním situacím. Dva vybraní účastníci spolu mají odzpívat duet, ale zároveň si konkurují. Pouze jeden z nich má totiž šanci na postup do dalšího kola.

Idylické vztahy nepanovaly ani mezi Davidem Weingartnerem a Jiřím Koběrským. Oba se v různém období zhlédli v pozlátku šoubyznysu, oba padli až na dno a chtějí opět chytit příležitost za pačesy.

David skončil v reality show, která hledala talenty do muzikálu Robin Hood, na druhém místě a doufal, že zaboduje. To se ale nestalo, soutěž mu nepřinesla nic z toho, co očekával.

Jiří Koběrský je vyhaslou hvězdou chlapecké kapely V.I.P., která byla v devadesátých letech silnou konkurencí Luneticům. Je rozvedený, živí se například jako moderátor. Oba vkládají do své účasti v Hlasu veliké naděje.

„Mám lepší barvu a silnější hlas. Kdybych byl v kůži Michala Davida, tak bych si samozřejmě vybral sebe," pochválil se Weingartner. Věří si i Koběrský: „Písnička, kterou nám Michal vybral, je založená na melodii, což je pro mě dobře. Jsem za ni rád." Který ze zpěváků dostane druhou šanci, se rozhodne dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám