Hlavní obsah
Článek

Národem milovaná herečka Jana Hlaváčová (†85) si dnes večer vyrazila po velmi dlouhé době, kdy ji sužovaly zdravotní problémy, do společnosti. Do Národního divadla na předávání prestižních cen Thálie přišla zavěšena do rámě partnera své dcery Báry Martina Trnavského podpořit svého milovaného muže Luďka Munzara, který zde obdržel Thálii za celoživotní mistrovství v oboru činohra a vysloužil si několikaminutový potlesk ve stoje.

Všichni přítomní na noblesní paní Janě mohli nechat oči. Vypadala totiž naprosto famózně a usmívala se na všechny strany. Jakoby ji v nedávné minulosti netrápily žádné zdravotní problémy. Spekulovalo se o Parkinsonově chorobě. Tu nedávno vyvrátil právě její manžel s tím, že paní Janu trápí deprese. Společně s Martinem Trnavským a dcerou Bárou, která přijela do Národního divadla později, zasedla paní Jana do publika a se zájmem sledovala ceremoniál.

První z cen v kategorii muzikálu a jiného hudebně dramatického žánru posbírali Monika Absolonová a Dušan Vitázek. Mezi předávajícími se objevila těhotná Tereza Bebarová či půvabná Jitka Čvančarová, která se poprvé po šestinedělí objevila ve společnosti. Thálii za celoživotní mistrovství v oboru balet získal Vlastimil Harapes.

Související témata:
Veřejnost

Reklama

Další články

Načítám