Hlavní obsah
Článek

Stala se nejen stálicí českého filmu, ale do Prahy se letos na jaře z rodného Slovenska také přestěhovala. Za přítele, kameramana Slávu Pecháčka, který si zahrál i roli drogového dealera v minisérii Zrádci, už se herečka se slovensko-maďarskými kořeny Judit Bárdos stihla i provdat.

Snubní prsten, který nám ukázala na premiéře třídílné minisérie Král Šumavy, v němž hraje agentku zahraniční tajné služby, navlékla už v srpnu. "Zásnubní nosím také, ale musela jsem ho nechat opravit," řekla Super.cz Judit, která má sice v titulcích ještě svoje rodné jméno, ale už nosí příjmení Pecháček. "Rovnou jsem zaškrtla, že nechci příponu -ová, což bylo jednoduché, protože hned první kolonka důvodu byla, že jsem cizinka," vysvětlila. "Vdávala jsem se na konci srpna," upřesnila.

Jméno si nechala změnit, i když je ve filmovém světě už hodně známá jako Bárdos, navíc v Maďarsku, kde také hraje, bude možná hůř vyslovitelné. "Teprve si na to sama zvykám a jako Pecháček jsem ještě nic netočila," krčila rameny. O tom, že by změnila i občanství, zatím neuvažuje.

Reklama

Další články

Načítám