Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Fehérová je jednou z nejtalentovanějších zpěvaček Hlasu. Kromě Pepy Vojtka (58) ji chtěli do svého týmu všichni koučové a Simona se nakonec rozhodla pro Rytmuse (47). Rapper o zpěvačce mluvil v superlativech a byl přesvědčený o tom, že si budou perfektně rozumět.

Idylka trvala ale jen do té doby, než došlo ke zkoušce duetu s Michalem Chrenkem. Podle Rytmuse a jeho pomocníka Tomi Popoviče přišla Simona na zkoušku opilá. Podařilo se nám spojit se zpěvačkou, která rezolutně popírá, že by byla opilá.

„Ožralá jsem rozhodně nebyla. Dala jsem si k obědu jedno pivo na dobré trávení, ale to si může dovolit snad každý, kdo vzápětí neřídí auto," hájila se zpěvačka. Po výměně názorů o množství promile ve zpěvaččiných žilách měli Rytmus a Simona dost vyhrocenou debatu o pokoře v soutěži, což můžete vidět i v našem videu.

„Já vůči Rytmusovi jako umělci a člověku nemám žádnou pokoru, ať už s pivem nebo bez piva. To je všechno, co bych k tomu tak řekla," nechala se slyšet Simona.

Jestli Rytmus pošle dál super talentovanou Simonu, nebo ji její poobědové pivečko bude stát účast v pěvecké soutěži, se dozvíte v neděli.

Reklama

Další články

Načítám