Hlavní obsah
Článek

V sobotu večer se ve Fairmont Century Plaza v Los Angeles předávaly ceny Governors Awards, které udílí Akademie filmového umění a věd. Představují zjednodušeně řečeno Oscary za celoživotní přínos. Na galavečeru se to hemžilo slavnými osobnostmi, mezi nimiž nechyběla ani Priscilla Presley (77), k níž se během pózování fotografům připojil australský režisér Baz Luhrmann, který stál za režijním zpracováním filmu Elvis.

Bývalá manželka předčasně zesnulé rokenrolové legendy Elvise Presleyho (†42) se dostavila v elegantní černé róbě s volánovou sukní a páskem zdůrazňujícím její stále štíhlou postavu. Pod silnou vrstvou světlého make-upu se sice usmívala, její výraz byl ovšem poněkud strnulý a kamenný.

Nejinak tomu bylo i před pár dny na speciálním promítání snímku Elvis, kde se Presley opět setkala s filmovým představitelem svého slavného exmanžela Austinem Butlerem. Ani zde se Priscille vykouzlit úsměv nepodařilo, ač se o to zjevně snažila.

Sama v minulosti na adresu Butlera nešetřila chválou: „Austin Butler, který hraje Elvise, je úžasný. (...) Věděl, jak velká výzva to je. Nedovedu si ani představit, jak z toho musel být nervózní.“

Očekává se, že jednatřicetiletý rodák z Anaheimu, který randí s modelkou Kaiou Gerber, bude jedním z nominovaných na Oscara za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli a Priscilla určitě není jediná, kdo by mu vítězství z celého srdce přál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám