Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak se říká, herečky musí být profesionální a zahrát důvěryhodně jakýkoli charakter. Jejich profesionalita se však dá určit i podle toho, zda jsou ochotné přijmout roli v dobrém filmu navzdory nahotě nebo lechtivým scénám. Podívejte se na další trojici hereček, které se odhodlaly svléci před kamerou.

Šampaňským na nahé tělo se ve filmu Nebezpečné hry nechala potřísnit nádherná Denise Richards (41). Bývalá Bond Girl a exmanželka Charlieho Sheena v tomto snímku předvedla své trumfy a podle kritiky to byla právě Denise a její neméně atraktivní herecká kolegyně Neve Campbell (38), které tento jinak průměrný thriller z roku 1998 pozvedly o několik tříd.

Devětadvacetiletá novozélandská herečka Anna Paquin (29) se dostala do povědomí veřejnosti především díky seriálu True Blood: Pravá krev. Není divu, když se v něm klidně svlékne úplně do naha a nebojí se ani postelových scén se svými hereckými kolegy.

Skutečně dráždivé natáčení má však za sebou krásná Jessica Biel (30). V dramatu Powder Blue, které se stalo zároveň posledním filmem, v němž si zahrál Patick Swayze, se Jessica skutečně rozvášnila. Ze záběrů, na nichž se prohýbá v zádech a na jejích ňadrech jsou patrné stopy po krvi, skutečně až mrazí.

Reklama

Další články

Načítám