Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Robert Downey Jr. (57) vždy platil za sexy herce, kterému se ani s přibývajícím věkem příliš neztrácí jeho bujná kštice. Na poslední společenskou akci ale dorazil úplně bez vlasů, což zásadně změnilo jeho vzhled. Fanoušci se ale nemusejí obávat, vizáž patří k jeho nové roli.

Herec dorazil na galavečer předávání cen pořádaný Akademií filmového umění a věd v Los Angeles v Kalifornii. Na červeném koberci se objevil po boku své ženy Susan a očividně si užíval reakci přítomných fotografů na svůj nezvyklý vzhled.

Hlavu si herec oholil kvůli roli v minisérii HBO The Sympathizer. Tvůrci mu sice nabídli umělou pleš, Downey ale raději poprosil své děti, aby ho samy zbavily všech vlasů. Video z proměny si dokonce umístil na sociální síť.

Robert Downey Jr. už v minulosti několikrát dokázal, že se dokáže maximálně vcítit do svých rolí, a tak byl i tentokrát ochoten něco obětovat. A samozřejmě svým vzhledem také udělá větší reklamu novému seriálu. Idolem pro dámy teď ale možná chvíli nebude.

Líbí se vám Robert Downey Jr. s holou hlavou?
ANO
23,1 %
NE
76,9 %
Celkem hlasovalo 11378 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám