Hlavní obsah
Článek

Přinášíme vám další várku slavných hereček, které se v rámci své role nezalekly ani nahých a mnohdy pořádně peprných scén. Tentokrát půjde o trojici dam, z nichž dvě už nejsou úplně nejmladší, ale do kapsy by strčily i mnohé své kolegyně, které se narodily o dost později...

První z nich je americká herečka Marisa Tomei (47), která bez ostychu předvedla své nahé tělo a především piercing v bradavkách ve snímku z roku 2008 Wrestler. Právě v tomto filmu se konal hvězdný návrat na stříbrné plátno Mickeyho Rourkea (59). Oba herci přitom za svůj výkon v tomto filmu byli nominováni na Oscara za hlavní herecký výkon.

Rovněž dnes šestašedesátiletá britská Oscarem oceněná herečka Helen Mirren se v roce 2010 odvážila ve filmu Hnízdo neřesti k pořádně pikantní postelové scéně. Ta byla neobvyklá nejen vzhledem k hereččině věku, ale také tím, s kým si před kamerou užívala. Jejím partnerem byl o třicet let mladší herec Sergio Peris-Mencheta.

Do třetice se můžete pokochat pohledem na odhalené tělo herečky s dost možná největšíma očima v Hollywoodu Anne Hathaway (29). Ta se v roce 2005 odhalila ve filmu Spoušť, kde ji bylo možné spatřit ve volném tílku, v němž toho ukázala poměrně hodně. Anne má navíc v této výmluvné scéně ruku pod kalhotami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám