Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) má docela malér. Po nedávném masakru, při kterém pár metrů od jejího domku uhořeli dva lidé, totiž zrušila kšeft v gay clubu kvůli uctění piety zemřelých. Místo toho si ale odletěla na dovolenou. „Je to neprofesionální,“ zlobí se spolumajitel klubu.

Akce, na které měla být česká Paris Hilton hlavní hvězdou, se měla konat šestnáctého března v gay klubu v Jihlavě. „Agáta mi řekla, že se to musí přesunout, protože by ji po té tragické události novináři roznesli na kopytech, že nedrží pietu a vystupuje. Oponoval jsem jí, že nešlo o její příbuzné, ale nedala si říct,“ tvrdí Marek Petříček. „Příprava akce nás vyšla na mnoho peněz, mnoho zákazníků bylo zklamaných. I přesunutí akce stálo hodně financí. Agáta nám slíbila, že pošle video, ve kterém se omluví, a na Facebooku a na svých oficiálních stránkách uveřejní oficiální omluvu. To se však nestalo,“ říká promotér.

„Kdybych věděl, že bude mít takový přístup, nikdy bych s akcí nesouhlasil,“ zlobí se manažer podniku. Když jsme ho informovali, že Agáta pojala pietu po svém a druhý den po původním termínu akce odletěla na dovolenou do Spojených států, neskrýval rozhořčení. „To je dobré vědět. Co na to říct? Doufáme, že aspoň v sobotu v náhradním termínu akce proběhne,“ dodal Mareček.

Agáta tvrzení provozovatelů odmítá. „Lžou. Omluvu poslala manažerka," napsala nám v esemesce.

Reklama

Další články

Načítám