Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla mezi finalistkami soutěže krásy Česká Miss, když ji v roce 2009 vyhrála Iveta Vítová (40). Ale i tahle blondýnka se ve vodách modelingu stále pohybuje, přestože porodila dvě děti. Dvaatřicetiletá Klára Rychtaříková vypadá skvěle a má figuru snů.

Právě s Ivetou a Terezou Budkovou (33) je Klára jedinou z tehdejšího ročníku, které jsou ve světě šoubyznysu stále vidět. "Jsme takové postarší stálice," smála se Rychtaříková, kterou jsme potkali na křtu charitativního kalendáře nadace Karolíny Kopíncové (26) Krok do života pro dětské domovy. Ten se svojí eventovou agenturou zaštiťovala. "Myslím, že jsme vybrali docela hezké peníze a s charitou budeme pokračovat dál," uvedla.

Pokud jde o postavu, žádný speciální recept Klára nemá. "Ty dvě děti byly docela náročné, občas jsem se ani nestíhala najíst. Takže za to vděčím hlavně jim. Samozřejmě se snažím udržovat, ale po třicítce cítím, že je to složitější," míní.

Reklama

Další články

Načítám