Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Anne Heche zemřela letos v srpnu po tragické autonehodě, kdy v Los Angeles ve velké rychlosti narazila do domu a její auto vzplálo. Smrti se tehdy jen zázrakem vyhnula obyvatelka domu Lynne Mishele. Ta teď žádá odškodné ve výši 46 986 000 Kč.

Lynne Mishele po autonehodě z majetku nezůstalo takřka nic, přesto na sociální síti poslala příbuzným Anne Heche dojemný vzkaz: „Zpráva o smrti Anne Heche je zdrcující. Jsem s rodinou, přáteli, a především jejími dětmi, ti všichni teď prožívají obrovský zármutek. Celá tato situace je tragická a nelze ji popsat slovy. Všem, jichž se dotýká, posílám lásku.“

Tři měsíce po tragické události ale Lynne Mishele podle serveru Entertainment Tonight, který získal kopii žaloby, žádá odškodné, a to v přepočtu skoro 47 milionů za nedbalost, neoprávněný vstup a způsobení citové újmy. Lynne prý sužuje trauma, má noční můry a má strach chodit ven.

Hereččino auto 5. srpna prorazilo předzahrádku, obývací pokoj, kuchyň, kancelář, šatnu a prádelnu. Poté vzplálo a herečku muselo vyprošťovat šedesát hasičů nejméně hodinu. Při převozu do nemocnice byla při vědomí, později byla uvedena do umělého spánku a 12. srpna prohlášena za mrtvou.

Mishele, její dva psy a želvu odvedl do bezpečí soused. Později pro ni získali majitelé domu, který si pronajímala, přes kampaň GoFundMe více než 183 000 dolarů.

Reklama

Další články

Načítám