Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna Julie Slováčková (28) v minulých letech ukázala, že je velká bojovnice. Zvítězila nad rakovinou prsu a od té doby se snaží inspirovat všechny nemocné, aby boj se zákeřnou nemocí nevzdávali.

„Já se cítím dobře, už jen z důvodu toho, kolika akcí ohledně prevence rakoviny, jsem mohla být součástí. Už nejsem pro lidi jen holka s rakovinou, ale jsem holka, co pomáhá. Jsem moc ráda za tuhle novou nálepku. Moc si toho vážím a doufám, že to bude trvat i dál. Cítím se každopádně dobře a přála bych to i spoustě dalších lidí. Aby si lidé uvědomili, že zdraví je na prvním místě,“ svěřila se Anička Super.cz.

Herečka se snaží pomáhat dál, a to i díky své nové kolekci oblečení, kterou přispívá na dobrou věc. „Oslovila mě organizace, která dělá merche pro Klokánek, je to benefiční záležitost a už se toho zúčastnila spousta osobností. Jsem ráda, že jsme vymysleli i můj merch. Vybrali jsme nápis „I love me“, abychom ukázali, že je důležité mít se rád, a druhý nápis je „Žiju život bez filtrů“, který poukazuje na prokletí sociálních sítích.“

S Aničkou jsme si povídali během charitativního představení Horečka nedělní noci v karlínském divadle. Sama zpěvačka a herečka nám ale přiznala, že není velká pařmenka. „Já jsem nikdy nebyla taková, že bych o víkendech chodila někam pařit. Maximálně s bandou kamarádů na pivo, to mám moc ráda, sednout si do hospůdky a dát si točený pivo,“ doplnila během rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám