Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Nicki Aycox ve čtvrtek podlehla zákeřné leukémii, se kterou statečně bojovala více jak dva roky. Její skon potvrdila na sociální síti její švagrová Susan Raab Ceklosky.

Když v roce 2020 vážně onemocněla, myslela si Aycox, že šlo o covid. Diagnóza však byla mnohem víc zdrcující. Herečka podstoupila náročné chemoterapie a transplantaci kmenových buněk a o svém stavu pravidelně informovala na Instagramu a lifestylovém webu Cashews and Olives.

Naposledy se fanouškům ozvala z nemocničního lůžka v březnu. Zpívala si a působila v dobrém rozmaru, i když blonďatou krásku ze seriálů Lovci duchů nebo Dark Blue byste v ní už sotva poznali.

„Moje krásná, chytrá, nebojácná, neuvěřitelně talentovaná a milující švagrová Nicki Aycox Raab včera zemřela. Můj bratr Matt Raab jí byl po boku. Žili spolu báječný život v Kalifornii. Byla rozhodně bojovnice a každý, kdo ji znal, ji miloval,“ oznámila Ceklosky.

Reklama

Další články

Načítám