Hlavní obsah
Článek

Silikonová sexbomba Dominika Mesarošová (38), jež se pyšní bujnými pětkami, by mohla jiným modelkách radit, jak se vydělávají peníze. Ještě před pár lety skoro třela bídu s nouzí, dneska si už může ale za akci říkat o částky, na které ostatní známá „ramínka na šaty“ zdaleka nedosáhnou. A nejen proto, že se nestydí odhalit. „Za pět tisíc bych z postele nevstala,“ říká Dominika.

Ta se ve středu přišla podívat na představení nové řasenky do baru v centru Prahy, a protože ji nebavila módní přehlídka, šla si s přáteli, svou kartářkou a kamarádem Jirkou, dát večeři do spodní části podniku. I přesto ale na sebe upoutala snad největší pozornost. Slétli se na ni všichni fotografové a zuřivě cvakali.

Ostatní modelky mohly jen tiše závidět. Právě ty, které chodí přehlídky za pár tisícovek. Podle našich informací Dominika bere za jednu klidně i patnáct tisíc korun. „O částkách bych nemluvila. V showbyznysu jsem ale už pět let a postupně jsem si vyšlapala cestičku. Spoustu kolegyň mám ráda a tak mě mrzí, že zatímco moje cena jde neustále nahoru, u některých holek, co jsou v branži i déle a zdají se být úspěšné, se neustále snižuje,“ krčila rameny Dominika.

Ta si podle našich informací vydělává přes sto tisíc měsíčně a hodně za to může její bujný dekolt. A to se přitom tato sexbomba ještě chystá ňadra zvětšit

Reklama

Další články

Načítám