Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) je ve čtvrtém měsíci těhotenství a bříško už je pořádně znát. Jak sama říká, třetí těhotenství jí od začátku dává pořádně zabrat. Ze začátku to byly nevolnosti, nyní přišla velká únava.

"Strašně pracuju, asi jsem takhle nikdy nepracovala. Točím svůj pořad, mám dvě děti, do toho spolupráce. A do toho mi bude 40. Chce se mi plakat, jak už jsem unavená. Jsem fakt strašně unavená. Spadám do kategorie starých matek a já to u sebe fakt cítím," přiznala Super.cz Agáta, která i v takhle brzkém stadiu těhotenství má bříško, které už rozhodně zamaskovat nejde.

"Čekám třetí dítě. Už to není takové, že bych to zamaskovala. Dnes jsem ještě na sebe narvala kraťasy, ve kterých jsem v létě chodila. Ale přes břicho už je nenatáhnu, staly se z nich bokovky," prozradila.

Bohužel těhotenská móda ji hodně zklamala. "Byla jsem dnes nakupovat a zjistila jsem, že těhotenské oblečení je tak hnusné, že vůbec nevím, co budu dělat. Když jsem těhotná, tak mám asi chodit jen na pohřby. Nic barevného, nic hezkého, nemají vůbec nic," dodala Hanychová na křtu nové kouzelnické sady Pavla Kožíška, kam vyrazila s dcerou Miou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám