Hlavní obsah
Článek

Fanoušci seriálu Koruna se dočkali, streamovací stanice Netflix uvedla novou, pátou řadu. V té se opět změnilo obsazení hlavních rolí. Prince Charlese nově hraje Dominic West, jenž převzal štafetu po Joshi O'Connorovi.

Zajímavostí je, že Westova skutečná manželka Catherine FitzGerald má stejně jako ta seriálová, lady Diana, aristokratický původ. Je dcerou posledního rytíře z Glinu, Desmonda FitzGeralda a jeho ženy Oldy. Rodinným sídlem byl irský hrad Glin, který Olda v roce 2006 po smrti manžela prodala, o sedm let později jej ale Catherine s Dominikem koupili zpět a udělali z něj hotel a místo pro konání luxusních akcí.

Manželství Dominika Westa a Catherine FitzGerald se zdá být stejně pevné jako hradní zdi. Před dvěma lety ustálo těžkou zkoušku, když byl herec vyfocený v Římě při něžnostech s výrazně mladší kolegyní Lily James.

Britská média o tom informovala jako o „skandálu roku“, už po pár dnech po návratu z Itálie ale West pózoval novinářům s úsměvem, a hlavně s manželkou po boku. Fotografům chtěli dát najevo, že jejich manželství, nyní již dvanáctileté, jen tak něco neohrozí.

Nešlo jen o plané gesto, vztah vydržel a nejen manželka, ale celá rodina dorazila Westa podpořit na premiéru zmíněné páté série Koruny. Vychovávají dvě dcery a dva syny, z předchozího vztahu má herec ještě dospělou dceru.

Reklama

Další články

Načítám