Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Být originální za každou cenu má občas opačný efekt. Zatímco před měsícem Olivia Wilde (40) zabodovala svou průsvitnou róbou na plese Muzea Akademie filmových umění a věd v Los Angeles, její poslední model, jejž vynesla na čtvrteční premiéru dramatu Women Talking, už takovou chválu nesklidil. Lidé se naopak vesměs shodují, že to byl přešlap.

Kráska ze seriálu Dr. House, o níž se poslední měsíce hovoří v souvislosti s jejím filmem To nic, drahá a vztahem a aktuálně i rozchodem se zpěvákem Harrym Stylesem, se dostavila do kina Samuel Goldwyn Theater v Beverly Hills v černé róbě s všitým zlatým pruhem látky, který však jejímu hrudníku zrovna nelichotil. A lidé na herečce nenechali nit suchou.

„Opravdu jí někdo měl říct, že vypadá šíleně,“ je přesvědčen jeden z komentujících a další reaguje: „Tak kdo jí to řekne?“ Další se stručně přidává: „Hrozné šaty.“

„Kdyby ty šaty neměly ten pitomý prsní plát, byla by to jednoduchá elegance. Takhle to vypadá směšně,“ přidává se další a jiní jen nechápou: „Proč má ta zlatá prsa na břiše?“ nebo: „Co to proboha má být?“ Nechme se tedy překvapit, zda si herečka do příště napraví módní reputaci…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám