Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není žádnou novinkou, že zpěvák Marc Anthony má slabost pro krásné ženy a ony pro něj. Je například exmanželem Jennifer Lopez (54) a otcem jejích dvojčat Emme a Maximiliana (13). Necelý rok však patří jeho srdce jiné krásce, a to teprve třiadvacetileté Nadie Ferreiře, s níž se ve čtvrtek ukázal shodou okolností na 23. ročníku udílení cen Latin Grammy Awards v Las Vegas.

Zpěvák vzplanul láskou ke svůdné brunetce zřejmě velmi rychle a vroucně, jelikož ji už dva měsíce poté, co zveřejnili svůj vztah, požádal o ruku. Od května tak mladinká rodačka z Paraguaye nosí diamantový zásnubní prsten.

Není divu, že Nadia už posbírala několik titulů krásy. V roce 2015 se stala ve své zemi nejprve Miss Teen Universe a o šest let později byla korunována i Miss Universe Paraguay. Svou zemi vloni reprezentovala i na celosvětovém klání, kde skončila na druhém místě za vítěznou Harnaaz Sandhu z Indie.

Anthony je šestinásobným otcem. Se svou první partnerkou Debbie Rosado má dceru a adoptovali ještě chlapce. Zpěvákovou první manželkou byla Miss Universe Dayanara Torres, s ní má dva syny. Druhé manželství patřilo Jennifer Lopez, i s ní má dvě děti. Potřetí se ženil s modelkou Shannon De Limou a počtvrté to bude zřejmě s okouzlující Nadiou...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám