Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Obezitou je v ČR postiženo asi 25 procent žen, 22 procent mužů a nadváha obecně představuje potíž pro více než 50 procent populace středního věku. Řešením je změna stravovacích návyků včetně zapojení funkční stravy, kvalitní spánek a každodenní pohyb.

8 z 10 mužů zemře předčasně, potvrdily výzkum tří univerzit.

Foto: depositphotos.com
Více

Foto: depositphotos.com

Komerční sdělení

Tři renomované univerzity Oxford, Cambridge a Harvard se spojily, aby během výzkumu zjistily, proč obézní muži umírají dříve než ženy. Jedná se o největší studii ohledně důsledků obezity vůbec. „Zjistili jsme, že muži, že kteří byli obézní, mají mnohem vyšší riziko předčasného úmrtí než obézní ženy," řekl doktor Emanuel DI Angelantonio z univerzity v Cambridge. „To je v souladu s dřívějšími pozorováními, že obézní muži mají větší inzulinovou rezistenci, větší hladinu jaterních tuků než ženy," dodal. Riziko smrti se strmě zvyšovalo přitom, jak rostl index tělesné hmotnosti (BMI). Při zvýšeném BMI se u mužů riziko předčasné smrti zvýšilo čtyřikrát. Což znamená, že 8 z 10 mužů zemře předčasně, u žen to bylo zvýšení „pouze" 2,7krát. Jedním z účinných řešení mohou být produkty z řady Nero FOOD.

Co musíme udělat pro zdravý životní styl.

Foto: WBFC
Více

Foto: WBFC

Komerční sdělení

Státní zdravotní ústav, Centrum zdraví a životních podmínek doporučuje zejména seniorům zajištění adekvátního energetického příjmu 25-30 kcal/kg hmotnosti denně, zajištění příjmu minimálně 1 g bílkovin/kg denně, zajištění přijmu vápníku, železa a hrubé vlákniny. Další z doporučení je pít minimálně 2l tekutin denně a omezit příjem solí a cukru.

Funkční strava jako jedno z hlavních řešení

Foto: WBFC
Více

Foto: WBFC

Komerční sdělení

Zdravá funkční strava v celkovém kontextu a z dlouhodobého hlediska, podpoří fyzické i psychické zdraví. Nero FOOD je ideálním řešením na boj s obezitou, vysokou hladinou cukru v krvi a vysokým cholesterolem. Nero FOOD je funkční nutričně vyvážená strava speciálně vyvinutá předními odborníky na výživu. Pomůže Vám efektivně zhubnout a dlouhodobě nebo si zlepšit kondici a spánek. Jedna porce Vám nahradí jedno denní jídlo. Stačí rozmíchat s vodou nebo mlékem a máte za pár vteřin hotovo. Dostatečně vás zasytí na 3 až 5 hodin. Nero FOOD má prokazatelné výsledky v redukci hmotnosti a snížení obezity. Jedná se o doplněk stravy, Nenahrazuje pestrou stravu.

Další články

Načítám