Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když už je z mnoha oslav svých osmdesátin unavená, nemohla Marta Kubišová (81) vynechat křest kalendáře Gump, pes, který naučil lidi žít. Na jeho titulní stránce je totiž ztvárněna jako královna víl. "Fotka je to krásná, ale při focení foukal strašný vítr a odstonala jsem to. Ale povedlo se to," vzpomínala zpěvačka.

Hektické období paní Martě ještě nekončí. "Jsem vyčerpaná, usínám přes den. Pořád je něco. Dneska mě třeba bolela hlava, bez prášku bych sem nemohla," svěřila zpěvačka, která jezdí i s besedou Noc s legendou. "Pak už si snad budu moct trochu odpočinout. Doufám, že mě nechají," krčila rameny.

Výtěžek z prodeje kalendáře je určen na pomoc opuštěným a týraným psům. Sama zpěvačka už svoje vlastní psy nemá, na péči o ně by neměla sílu. "Mám teď svoje kočky, toulavky, asi pět let. Jsou vykastrované a můžeme je dvakrát za den přikrmit, aby byly na zimu zase jako kuličky. Staráme se o ně se sousedy v domě," vysvětlila zpěvačka, které pomáhá její dcera Kateřina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám