Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to dva roky, co Sámer Issa (38) natočil duet s Lucií Vondráčkovou (44) k písni Vrať se domů, k níž vznikl i videoklip, který má přes půl milionu zhlédnutí. K další avizované spolupráci už sice nedošlo, ale zpěvák pronikl do rodiny Vondráčkových, a vznikly tak další společné projekty. Překvapivě dokonce pěvecký s Lucčiným tátou.

"Lucčin táta mi pomáhá a intenzivně se zapojil do toho mě vrátit do rádia, což se mu daří a po dlouhé době mě zase hrají, což je pro mě alfa a omega," řekl Super.cz Sámer. Spolupracuje i s Luciinou maminkou Hanou Sorrosovou. Ta pro něj napsala několik textů, jedním z nich je písnička Jsem to já, která získala Zlatou českou dvanáctku v hitparádě českého rozhlasu. a úspěchy sklízí i v dalších hitparádách.

Novinkou bude vánoční písnička, kterou Sámer nazpíval právě s Jiřím Vondráčkem. Kouzlo Vánoc je duet, kde se zpívá o předvánoční náladě z pohledu obou interpretů. Nejde o sentimentální pohled na Vánoce, ale naopak o to, jak nás Vánoce stejně pohltí, ať chceme, nebo ne.

„Když jsme nahráli první demo verzi, hned jsem věděl, že bychom měli zpívat tu písničku společně. A tak jsem rád, že je z ní ve finále duet, kdy si k Vánocům řekneme každý to svoje,” upřesnil Sámer. K písni vzniká také videoklip, který by měl spatřit světlo světa na začátku prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám