Hlavní obsah
Článek

Nemocné kyčle moderátora Všechnopárty Karla Šípa (78) připravily o prestižní flek. Poslední dva roky excelentně uváděl televizní ceny TýTý. Televize se ale bojí, že by to letos nezvládl, a tak ho nahrazuje skotačivými herečkami Terezou Kostkovou (47) a Jitkou Čvančarovou (46).

„Moderování TýTý je velmi náročná záležitost. Vždyť se Karel silně zapotil i loni a předloni, a to mu to přitom ještě dobře chodilo. Letos prostě zkrátka nepřipadalo v úvahu, že by to dal. Je nám to moc líto, ale museli jsme sáhnout po náhradním řešení. Terka a Jitka ale budou vítaným zpestřením programu,“ prozradil nám zdroj z České televize. Má pro nás ale radostnou zprávu: i když se Karel Šíp teprve zotavuje, natáčení Všechnopárty probíhá stále podle plánu.

Přímý přenos předávání televizních cen odvysílá Česká televize 14. dubna od 20 hodin z vinohradského divadla. Čvančarová s Kostkovou se na společnou moderaci těší. Už se setkaly v několika projektech, například ve StarDance. „S Terezou nás spojuje mnohé, jak v profesní, tak hlavně v lidské rovině. Myslím, že z nás srší vzájemné přátelství, důvěra a radost z každého společného setkání. Životní cesty se nám v dobrém slova smyslu stále kříží a propojí se opět na slavnostním večeru předávání cen TýTý. Doufám, že budou mít diváci a všichni v sále spolu s námi radostný večer,“ řekla Jitka Čvančarová.

A Karel Šíp? Ten z hlediště vůbec nemusí smutnit. Jednak má velkou šanci odnést si opět nejméně jedno zrcátko, navíc se v zákulisí šušká, že když bude napřesrok fit, určitě se bude moci znovu o post moderátora TýTý ucházet...

Reklama

Další články

Načítám