Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Do pořadu doktorky Kateřiny Cajthamlové se tentokrát přihlásili dva bývalí vrcholoví sportovci Jitka (39) a Petr (35). Sourozenci šli do hubnutí z různých důvodů. Zatímco Petrovi překáží nadváha (173 cm/100 kg) v práci, Jitku (163 cm/90 kg) sprostě ponižuje její manžel-výpitka. „Řekl mi, že jsem hnusná, tlustá, nepřitažlivá svině,“ postěžovala si Jitka.

Petr a Jirka jsou sourozenci. A kdyby Jitka, které ke kilogramům navíc „pomáhá“ špatná psychika, kvůli níž bere i antidepresiva, neměla Petra a dcery, asi by stěží v manželství plném alkoholu a urážek vydržela. Dřív se věnovala stejně jako bratr gymnastice, na nadváhu není zvyklá. I když se snaží moc nejíst, s manželem provozuje restauraci s klasickou českou tučnou kuchyní. Nevyhne se lákavému kalorickému jídlu, po němž přibírá, následují další uštěpačné a ponižující poznámky, a tak není divu, že má Jitka nulové sebevědomí.

„Když zhubnu, nadávky snad přestanou. Chtěla bych, aby se zlepšil můj vztah s manželem. Kdyby ani pak nepřestaly, snad budu mít sílu ho opustit,“ věří paní Jitka.

Petr zase provádí výškové práce a jistící pás ho tlačí na vybouleném břiše. Bez kilogramů navíc by se mu tedy lépe pracovalo. Petrovou nejoblíbenější pochoutkou jsou čínské instantní polévky. Večer, jak ho chytne mlsná, zase spořádá nějakou tu sladkost nebo kousek uzeniny. Oba sourozenci tak mají co zlepšovat. Pod dohledem doktorky Cajthamlové a Petra Havlíčka se oba budou snažit zlepšit svou životosprávu. Pokud v hubnutí neuspějí, což se dozvíme již ve čtvrtek od 21:20 na Prima Family, slibují oba, že svůj měsíční plat věnují na charitu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám