Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství zpěváka Petra Koláře (56) a jeho ženy Zuzany Kryštofové definitivně končí. Manželé se snažili vztah rok slepovat po drsné nevěře zpěváka. Paparazzi fotografové ho loni v březnu načapali při vášnivém sexu v jeho voze s biletářkou divadla Broadway Lenkou Chlupáčovou.

Informaci o rozvodu nám potvrdilo několik lidí z blízkého okolí zpěváka. Management Petra Koláře se k celé kauze zatím nevyjádřil. V tuto chvíli již však podle našich informací připravuje oficiální tiskové prohlášení.

Manželé na čas žili odděleně a poté se opět dali dohromady. Rocker se dokonce ze svých hříchů zpovídal v omluvné písni, jejímž textem vyznal své manželce lásku. V písni Navzdory hříchům prosil o poslední šanci.

Vypadalo to, že úspěšně. Nakonec je ale manželství definitivně konec a žádost o rozvod je již podána. Kolář s Kryštofovou spolu mají devítiletého syna Petra Pavla a tříletého syna Jana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám