Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dýdžejka Andrea Pomeje (35) má skvělou postavu a vypadá, že v tomto ohledu žádné problémy neřeší. Zdání ale klame, Andrea Super.cz přiznala, že má celulitidu, bojuje s ní od patnácti let a obzvlášť v zimě postavu hodně řeší.

"Strašně věcí se dá schovat, obzvlášť na Instagramu, tam je to úplně fikce. Postavu a celulitidu nejvíc řeším paradoxně v zimě, kdy jsem zahalená v kabátech. Jsem divná, já vím," řekla Super.cz s úsměvem Andrea.

Málokdo to tuší, Andrea totiž ráda nosí výstřihy, a tak pohledy k nožkám dojdou málokdy. "Důležité je upoutat pozornost tam, kam chceme. Takže já na dekolt," směje se.

Přiznává, že s celulitidou bojuje intenzivně. "Celulitidu mám od patnácti let, řeším ji, řešila jsem ji vždycky. Natírám se bahenními zábaly, zkouším všechno. Celulitida je podle mě ukazatelem toho, že se nestravuju ideálně a nemám ideální životosprávu," míní Pomeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám