Hlavní obsah
Článek

V posledních dnech plnila bulvární média kauza, jak Jiří Šlégr (52) trávil se svou partnerkou Lucií Královou „dovolenou hříchů“ v luxusním resortu Desire v mexickém Cancúnu.

K záležitosti se vyjádřili všichni zúčastnění i nezúčastnění. Přítomnost v karibském ráji nudistů a milovníků skupinového sexu přiznal poslanec Šlégr, příhoda nenechala chladnou ani jeho manželku Kateřinu. Jednou z posledních, kdo doposud mlčel, byla právě Králová. To ale už také není pravda, jelikož nám Miss ČR 2005 poskytla vyjádření na kameru.

„Dost se mě to dotýká. Pokud člověk jede ho hotelu, kde je mimo jiné nudistická pláž, tak se nemá za co stydět. Není to nic hříšného nebo úděsného,“ bránila se Králová. Celá záležitost bývalou Miss hodně zasáhla. Těší ji prý ale skutečnost, že ji naštěstí nikdo nevyfotil nahou, jak se to stalo v minulosti Jiřině Bohdalové.

Králová je přesvědčená o tom, že se svým současným partnerem se nedopustila ničeho zlého a podobný výlet do budoucna klidně zopakuje. „Pokud budu chtít ukázat poprsí, tak to nebude v Čechách, v Turecku, ani nikde poblíž. Mám své teritorium. Je to pro mě super, že mě tam nikdo nevyfotí, protože mě tam nikdo nezná. Je mi úplně jedno, jestli se to znovu objeví v médiích, protože tohle je můj styl dovolené,“ říká Lucie.

Nezbývá než popřát Lucii a Jiřímu, aby je na jejich naturistických výletech nedoprovázeli čeští turisté s fotoaparáty.

Reklama

Další články

Načítám