Hlavní obsah
Článek

První česká SuperStar Aneta Langerová (37) přišla ještě v dětském věku o maminku. Rodičovské role se tehdy vedle otce se samozřejmostí chopili i její dva starší sourozenci, sestra Denisa a bratr Nikola. Ten se později stal i její manažerem.

Anetu brali ven, na výlety, na nákupy. A ona jim za to byla velmi vděčná. „Pořád mě někam brali, na dovolený, na hory, chodili se mnou nakupovat oblečení. A já jsem jim pořád slibovala, že jim to jednou vrátím. Že až jednou vyrostu a zbohatnu, tak jim všechno koupím,“ svěřila Langerová v pořadu Moje místa na Televizi Seznam.

„Bylo mi to tehdy hloupý, připadala jsem si navíc. Brácha mě bral i na rande. Někdy rád a někdy nerad,“ vyprávěla Langerová. Tehdy ještě nemohla tušit, že z ní jednou bude slavná zpěvačka. Ale stalo se.

A jak je to s tím zbohatnutím? „Není to žádná sláva, ale myslím si, že máme všichni pěkný život. A děláme si radost hlavně jinými než hmotnými věcmi. Navíc už máme další generaci, moji sourozenci mají děti, takže ty dotujeme, aby měly své koníčky a byly spokojené,“ svěřila Langerová.

Známou se stala díky soutěži Česko hledá SuperStar, kterou v roce 2004 vyhrála. Ještě předtím se zúčastnila pěveckých show DO-RE-MI a Rozjezdy pro hvězdy.

První desku Spousta andělů vydala hned ve vítězném roce 2004, následovala studiová alba Dotyk (2007), Jsem (2009), Na Radosti (2014) a Dvě slunce (2020). V letech 2005 a 2006 zvítězila v anketě popularity Český slavík a porazila tak Lucii Bílou.

Díl pořadu Moje místa s Anetou Langerovou diváci uvidí 16. listopadu od 20:15 a zpětně jej mohou zhlédnout také na videoportálu Stream.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám